Dag 7: Maktlöshet. Vad gör man?


Då var Matte och Buddah hemma från djursjukhuset.
Imorse åt nämligen Buddah upp en använd tampong som han hade snattat ut den så kallade "inbrottssäkra" papperskorgen i badrummet. En orolig hysterisk matte ringde Bagarmossen som lät oss komma in direkt. Buddah sövdes på plats och man plockade ur skräpet i magen. Nu ligger en trött valp och sover i sin korg som Matte delvis täckt över med en filt.

Matte själv är också slutkörd och rädd. Man vill bara grina av maktlöshet när sånt här händer. Det är ingens fel snarare tillfälligheter och dåliga omständigheter men det känns som om man skulle kunna gjort något. Veterinären bad oss valpsäkra huset, något vi omständigt hade gjort flera gånger innan Buddahs ankomst och papperskorgen var ju "barnsäker".

Nu ska Matte också sova någon timme. Godnatt.
Pussar från Buddah och Matte.

Kommentarer
Postat av: Ida

OH NOOOOOO! Stackars lilla Buddah! Hoppas han mår bra nu och att du återhämtar dig också. Vi ses väl ändå imorgon? Eller känns det som ni vill vara hemma och ta det lugnt (om nu en bulle vill ta det lugnt)... ?

2010-06-16 @ 19:56:26
URL: http://lillbullen.wordpress.com/
Postat av: Alexis

Nej då, vi ses imorgon, hunden är nu uppe med fladdrande öron, tomteröd nos och försöker ha sönder en stor pappkartong så han verkar fullkomligt återställd. Det är bara matte som fick spel ^^

Klockan två vid Årsta, sades det någon plats?

2010-06-16 @ 21:52:40
URL: http://bullterriernbuddah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0