Dag 5 - Mode och pannkakor!

Idag har varit en bra dag för Buddah och matte, den började med att Buddah bara behövde gå ut och kissa två gånger på natten. Detta resulterade i att Matte fick sova lite grann och därför inte led av sitt normalt dåliga morgonhumör. Sedan gick vi upp och då gav Moffa Buddah frukost och gick ut en liten sväng i trädgården vilket uppskattades av alla närvarande. Sedan var Moffa hundvakt medan Matte pluggade till sin tenta som ska vara inlämnad imorgon. Därefter bytte Matte av Moffa som valpvakt så att Moffa kunde börja valpsäkra altanen, den är nämligen lite hög och har många springor som en valp skulle kunna ramla ut igenom. Medan Moffa arbetade lagade Matte amerikanska pannkakor till lunch, Buddah tyckte det luktade förfäligt gott och var med i köket hela tiden för att se om ingenting kanske skulle ramla ned på golvet. Inget sådant händer dock och matte gav Buddah ett ben istället vilket gick lika bra.

Sedan passades Buddah åter över till Moffa och när matte tittade ut från sovrummet för att se hur det gick så avslöjade hon Moffa och Buddah tillsammans i den stora fåtöljen där båda låg och snarkade. Efter den lilla eftermiddagsluren försvann de båda ut i trädgården ett litet tag för att rensa ogräs. Buddah försökte verkligen hjälpa till med att gräva upp Pionerna och Moffa fick flera gånger tålmodigt förklara att Pionerna inte behövde omplanteras, de satt bra där de var. Buddah var lite osäker på saken men gick tillslut med på det då Moffa gav honom en pinne att tugga på.

Därefter skulle Moffa åka och jobba, då tog matte på sig valpväskan så att hon och Buddah kunde lifta med till Gullmarsplan. Där så köpte hon och Buddah ett nytt SL kort och gick sedan vidare till Globens Zoo-affär. Väl på Zoo-butiken visade Buddah sin mest charmanta sida och var helt bedårande söt. Personalen blev helt kära i den lilla Bullterrier valpen och Matte fick svara på massor med frågor om vilken ras Buddah var (Minibullterrier såklart! ^^). Sedan så inhandlades ett leksaksdäck i Gummi, nästan precis ett sådant som Buddahs uppfödare hade haft i valphagen och matte kunde inte heller hindra sig från att köpa en liten hundluvtröja med döskallar på. Buddah var så snäll och lydig när storleken skulle provas ut att Matte blev riktigt stolt.

Nåväl, det var allt för idag,
pussar från Matte och Buddah.




Kommentarer
Postat av: Ida

Buddhas bror Glenn har också en blogg. :)

Inte lika snygg... Glenn är ju ingen IT-bäbis...

M.v.h.

// Ida och Glenn

2010-06-15 @ 12:46:39
URL: http://https://lillbullen.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0