Dag 3 - IT-BullterrierBäbis

Vi är nu inne på dag tre, Matte, Buddah och morfar/mormor (Eller som Buddah säger Moffa/Mommor). Idag har Buddah framförallt varit med Moffa och gjort massor av nya och spännande saker medan matte studerat till tentan. Bland annat så har Buddah och Moffa varit ute och gått en långpromenad på 2 timmar. Det är då Moffa som stått för själva promenaden medan Buddah mest suttit i Hundväskan på magen föröver någon enstaka kisspaus. Moffa har sagt att promenaden gick jättebra, sedan fick Buddah följa med Moffa in i Globens centrum för att ta ut lite pengar och till sist åkte de tunnelbana hem. Morfar själv har givetvis jättestolt över lille Buddah som coolt följde med på promenaden och storögt såg sig omkring. Tänk att det fanns så mycket saker i världen?

Efter det så kom de båda hjältarna hem och satte sig för att titta på en fotbollsmatch, Buddah låg i sin bur som satt bredvid morfars fåtölj. När matte tog en paus från studierna såg hon en mycket nöjd liten hund som snarkade lungt medan TVs stod på högsta volym och Morfar vrålhejade på... Eh... nått av lagen som spelade. Sedan när Matte tittade nästa gång hade Buddah avancerat från bur till moffas knä. Tänk så det kan gå. ^^

Annars så har matte konstaterat att Buddah är en IT-bullterrierbäbis. När hon sitter vid datorn brukar Buddah nämligen villa ligga i knät på en filt och sova. Att Matte knapprar på tangenterna, småsvär över någon jobbig tentafråga eller spelar musik besvärar inte Buddah märkvärt. Han borrar bara nosen längre ned i filten och snusar vidare.

Pussar från Matte och Buddah





Ännu en bild från IT-hunden


Vi kör på den Coola stilen oh yes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0