Dag 17: Midsommar The Buddah style!


Matte har itne haft tid att skriva på väldigt länge men nu ska här uppdateras lite medan Buddah vilar efter att ha lekt massor. Dagen före midsommar träffade Matte och Buddah Glen och Glerns matte vilket var väldigt trevligt. Valparna gav sig genast in i en valpjudofight. Buddah är lite större än Glen men Glen har energi för två och de två små monsterna rasade verkligen av sig mycket energi när de for omkring i gräset. En rolig sak är att bröderna alltid verkar vilja ha vad den andra har, Buddah vill helst dricka Glens vatten medan Glen är betydligt mer intresserad av Buddahs vattenflaska. Syskonrivalitet anyonw?

d
Bröderna Grus busar.

Sedan var det till att fira midsommar och Buddah skulle äntligen få träffa sin kusin Bulldogen Bosse. Bosse är då Mattes mosters fralla som kom in i familjen för omkring två år sedan och har tills nu varit släktens lilla älskling. Busse visade sig ha underbar hand (tass?) med Buddah och blev Favoritfarbrorn för dagen. Äntligen fick Buddah någon (Föröver Glen) som han riktigt kunde busa med. Det kändes också bra att Buddah fick umgås med en snäll stor hund som kan bli en förebild för Mattes bullfnatt.
s
Här sker lite äkta kamratuppfostran. Bosse lär Buddah hur man beter sig och Buddah far runt som en liten fnatt för att få Bosse att leka. De är så söta tillsammans. Efter det gick vi på promenad och Buddah skulle absolut vara mitt framför tassarna på Bosse hela tiden, därför var det inte så konstigt att Bosse råkade kissa på Buddah när bullfnatten stack dit sin stora nos. Matte blev så där lagom nöjd och därför blev det till att bada Buddah i diskhon när vi kom hem. För Buddah var detta ingen trevlig upplevelse, att bli nedsatt i diskhon och översköljd med ljummet vatten och en liten stänk lavendeltvål var uppenbar inte vad Buddah klassade som njutbart. Matte var däremot mycket nöjd eftersom Buddah a) inte direkt trilskades och b) efter badet luktade mycket gott.

ghyj,
Efter badet fick dock Buddah följa med Matte ut på altanen där resten av flockan var samlad för en fika. Det tog två sekunder och sedan sov Buddah som en sten i mattes knä, inlindad i sin rosa gosehandduk. Matte hade några timmar innan alla andra anlänt lagat till en Pecannöttårta som då avnjöts till kaffet. Matte var väldigt stolt eftersom Buddah inte tigger alls, han sov sig lungt igenom resten av Midsommarkvällen trots lockande dofter, skratt och mycket prat.

Massa pussar,
Buddah och Matte


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0